Japp, igår var det min födelsedag! Jag brukar vanligtvis inte fira den särskilt mycket, mer än med de närmsta i familjen och kanske lite tårta. Men i år bestämde jag mig för att fira ordentligt! Mina vänner tyckte det var dags för mig att ha ett “riktigt” födelsedagskalas. Så, så fick det bli. Och jag ångrar inte det en sekund. Det var faktiskt riktigt roligt. Jag bjöd in hela min familj och en hel del släkt (de som jag har kontakt med) och såklart, alla mina vänner. Totalt blev vi 30 personer! Wow, vilket roligt födelsedagskalas!

När jag planerade så förstod jag ju att jag inte kan/hinner/vill laga mat till så många människor. Så jag bestämde mig för att beställa catering, vilket jag gjorde hos de här. Succé! Så himla gott och det var perfekt för min tillställning. Alla var mätta och nöjda och därmed var även jag nöjd. Det var mingel på hög nivå hemma hos mig igår. Många känner inte varandra och det fanns ju inte sittplats till alla heller, så de flesta gick runt med sin mat och hälsade på varandra. Det var så trevlig stämning!

Naturligtvis åt vi tårta. Klassikern, prinsesstårta. Det gick åt en del tårta vill jag lova! Cider drack vi till det. Helt enkelt ett mycket lyckat kalas.

Jag fick så fina presenter också. Några presentkort så jag får välja själv vad jag vill köpa (fick bland annat ett på Lindex, vilket jag uppskattar). Jag fick också fina ljus, en mjuk pläd, en silverhalsband och vackra blombuketter.

Att jag inte har haft ett sånt här kalas tidigare! Så mysigt att samla alla.

En sån här väldigt mjuk pläd fick jag bland annat (den lila i botten).
En sån här väldigt mjuk pläd fick jag bland annat (den lila i botten).

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s