Hej allihop!

Hoppas ni har det lika bra som jag har det just nu. Med väderomställningen, det grönskande landskapet och den generella busigheten som sprider sig i takt med att solen vågar sig fram mer och mer. Min små knoddar har verkligen sommarkänslor och spring i benen nu, och det är så underbart att se. Jag däremot går runt och stör mig på vår trasiga bokhylla här hemma. Jag har försökt allt för att få den att bli fin igen, men hur mycket man än städar och fixar så är det inte speciellt fint när den står på en hög böcker eftersom benet knäckts. bokhyllaJag vill med andra ord ha en ny, gärna så snabbt som möjligt. Jag vet också att jag borde åka ut på IKEA och köpa en billig billys, men jag har fått en en ny besatthet som är snäppet dyrare men oerhört mycket finare. Det är en bokhylla från MDF Italia, som hade passat som handen i handsken här hemma. Så just nu pågår en kamp i mitt huvud, om jag ska köpa den eller välja den smartare men åh så tråkiga vägen och köpa nån billig annan. Pust. Vad tycker ni?

 

Visst är den fin?! Så himla snyggt att hyllorna är osymmetriska och lite huller om buller. Men jag får fundera lite till…

I kväll ska vi åka och storhandla igen, jag och ungarna. Efter handlingen så tror jag faktiskt att jag gör lite pannkakor till middag. För att få det lite nyttigare så ska jag på något sätt övertala ungarna att i alla fall ta en med svampröra på, istället för bara grädde och bär. Det är förresten himla gott, svampröra på pannkakor, blir ju som en crêpe!

 

Advertisements

12 thoughts on “Viljan trumfar förnuftet?

  1. Jag medger att bokhyllan är jättefin. Men det kommer hela tiden nya grejer som är fina och man ledsnar på de gamla, så är det ju. Jag brukar inte lägga mig i vad andra gör, men eftersom du frågar, och eftersom din blogg handlar om att bli ekonomiskt oberoende, så är mitt råd: köp den billiga eller ingen alls. Det är väl bättre att du blir skuldfri. Möbler och inredning är ingenting man ska köpa på kredit.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s